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Jean Anthelme Brillat-Savarin: The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy, Buch

Jean Anthelme Brillat-Savarin
The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy

"The Physiology of Taste" by Jean Anthelme Brillat-Savarin, initially published in 1825, is a culinary masterpiece that delves into the history, practice, and philosophy of eating. It is recognized as bea…

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Jean Anthelme Brillat-Savarin: The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy, Buch

Jean Anthelme Brillat-Savarin
The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy

Reproduction of the original. The publishing house Megali specialises in reproducing historical works in large print to make reading easier for people with impaired vision.

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Jean Anthelme Brillat-Savarin: The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy, Buch

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The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy

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Jean-Pierre Delacroix: Die Physiologie des Geschmacks im Zeitalter von Fastfood und Globalisierung, Buch

Jean-Pierre Delacroix
Die Physiologie des Geschmacks im Zeitalter von Fastfood und Globalisierung

200 Jahre, nachdem das berühmte Grundwerk "Die Physiologie des Geschmacks " von Jean Anthelme Brillat-Savarin erschien, ist es an der Zeit, sich des Themas erneut anzunehmen. Das Essen und damit der Gesch…

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Irène Kuhn: Un tour de France pour les gourmets Eine Frankreichreise für Feinschmecker, Buch

Irène Kuhn
Un tour de France pour les gourmets Eine Frankreichreise für Feinschmecker

dtv- Zweisprachig

Köstliche Geschichten und Anekdoten über französische Spezialitäten Wie kommt das Schwein an die Trüffel? »Nach einigen Trüffeln und einem Glas guten Weines werden die Männer noch höflicher und die Frauen…

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Jean-Pierre Delacroix: The physiology of taste in the age of fast food and globalisation, Buch

Jean-Pierre Delacroix
The physiology of taste in the age of fast food and globalisation

200 years after the publication of Jean Anthelme Brillat-Savarin's famous seminal work "The Physiology of Taste", it is time to revisit the subject. Food, and therefore flavour, has evolved. Burger chains…

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