Filter

    Ihre Suche nach "Lebensmittel" ergab 101 Treffer

    Ansicht:
    Angelika Kirchmaier: Nicht alles ist Mist!, Buch

    Angelika Kirchmaier
    Nicht alles ist Mist!

    Lebensmittel wegwerfen muss nicht sein! Ist das noch gut? Kann ich das noch essen? Jeder von uns ist schon einmal in der Küche gestanden und hat sich diese Fragen gestellt. Im Zweifelsfall lieber entsorg…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 14,95*
    Artikel ist im Warenkorb
    Zhypargul Abdullaeva: Nanomaterials in Daily Life, Buch

    Zhypargul Abdullaeva
    Nanomaterials in Daily Life

    This book describes nanomaterials used and existing in the environment, food industry and packaging, health care products and cosmetics, housekeeping, nanomaterials for cleaning purposes, architectural bu…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 120,46*
    Artikel ist im Warenkorb
    Erum Akbar Hussain: Betalains: Biomolecular Aspects, Buch

    Erum Akbar Hussain
    Betalains: Biomolecular Aspects

    This unique text provides comprehensive coverage of betalains, outlining the specific makeup and uses of this plant. The chapters provide deep insight into the biosynthesis, structures, pharmacokinetics, …

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 131,42*
    Artikel ist im Warenkorb
    Charlie Arnot: Size Matters: Why We Love to Hate Big Food, Buch

    Charlie Arnot
    Size Matters: Why We Love to Hate Big Food

    Despite food being safer, more affordable and more available than at any time in human history, consumers are increasingly skeptical and critical of today's food system. In Size Matters, Charlie Arnot pro…

    innerhalb 1-2 Wochen
    EUR 24,88**
    Buch
    EUR 22,89*
    Artikel ist im Warenkorb
    Christopher Beermann: Lebensmittel-Immunologie, Buch

    Christopher Beermann
    Lebensmittel-Immunologie

    Dieses farbige, gut zu lesende Lehrbuch diskutiert auf einem aktuellen Niveau die biochemisch-, zellulär-regulatorischen und genetischen Interaktionen von Lebensmittelinhaltsstoffen auf den gesamten Ablau…

    lieferbar ab 5.9.2019.
    Buch
    EUR 24,99*
    Artikel ist im Warenkorb
    Massimo Bottura: Bread is Gold, Buch

    Massimo Bottura
    Bread is Gold

    Massimo Bottura, the world's best chef, prepares extraordinary meals from ordinary and sometimes 'wasted' ingredients. Bread is Gold is the first book to take a holistic look at the subject of food waste,…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 37,18*
    Artikel ist im Warenkorb
    Pablo Cano Marchal: Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes, Buch
    -14%

    Pablo Cano Marchal
    Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes

    This book provides a new approach to the control of food transformation processes, emphasizing the advantage of considering the system as a multivariable one, and taking a holistic approach to the decisio…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    EUR 153,32**
    Buch
    EUR 131,42*
    Artikel ist im Warenkorb
    Jayani Chandrapala: Ultrasound Technology in Dairy Processing, Buch

    Jayani Chandrapala
    Ultrasound Technology in Dairy Processing

    This SpringerBrief provides an overview of the use of ultrasound in various dairy applications, highlighting their significant benefits for the dairy industry, including energy savings and product improve…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 60,23*
    Artikel ist im Warenkorb
    Katerina Ciampi Stancová: Smart Specialisation and the Agri-food System, Buch

    Katerina Ciampi Stancová
    Smart Specialisation and the Agri-food System

    The book discusses recent innovation and diversification paths in agri-food, specifically the linkages among food research and innovation, production, consumption, gastronomy, and place branding as well a…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 62,58*
    Artikel ist im Warenkorb
    Walter Dänzer: Die unsichtbare Kraft in Lebensmitteln, Buch

    Walter Dänzer
    Die unsichtbare Kraft in Lebensmitteln

    Dieses Buch informiert Sie als Konsument oder Konsumentin über die verborgene Kraft in Lebensmitteln und ermutigt Sie, Ihre Entscheidungsfreiheit bei Ihrem Einkauf zu nutzen. Was Sie in diesem Buch sehen,…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 25,80*
    Artikel ist im Warenkorb
    John M. Deman: Principles of Food Chemistry, Buch

    John M. Deman
    Principles of Food Chemistry

    Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.  Chapters on col…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 96,00*
    Artikel ist im Warenkorb
    Astrid Döring: Berufliche Kompetenz. Grundlagen der Lebensmittelkunde: Arbeitsbuch, Buch
    -10%

    Astrid Döring
    Berufliche Kompetenz. Grundlagen der Lebensmittelkunde: Arbeitsbuch

    - für den Einsatz in Klassen mit hauswirtschaftlicher und gastronomischer Ausrichtung sowie in Integrations- und BAV-Klassen und weiteren Kooperationsprojekten geeignet - berücksichtigt die unterschiedli…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    EUR 19,95**
    Buch
    EUR 17,95*
    Artikel ist im Warenkorb
    Joseph Dumpler: Heat Stability of Concentrated Milk Systems, Buch

    Joseph Dumpler
    Heat Stability of Concentrated Milk Systems

    In his study, Joseph Dumpler proves a strong correlation between the dry matter content of the milk concentrate and the maximum temperature-time combinations for the heat treatment of concentrated skim mi…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 76,66*
    Artikel ist im Warenkorb
    Patrick Fox: The Cheeses of Italy: Science and Technology, Buch
    -18%

    Patrick Fox
    The Cheeses of Italy: Science and Technology

    The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    EUR 117,33**
    Buch
    EUR 96,00*
    Artikel ist im Warenkorb
    Qingbin Guo: Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides, Buch

    Qingbin Guo
    Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides

    Written by an academic and industry insider, this book provides an informed study on polysaccharide structural analysis and characterization. Specifically focused on analytical techniques, methodologies, …

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 58,66*
    Artikel ist im Warenkorb
    Ingeborg Hanreich: Essen und Trinken im Kleinkindalter, Buch

    Ingeborg Hanreich
    Essen und Trinken im Kleinkindalter

    Ist Ihr Kind bereits ein Jahr alt und haben Sie Fragen zum Beginn einer kindgerechten Familienkost? Ist es ein Essmuffel oder ein Genießer ausgewählter Speisen? Oder ist Ihr Kind bereits im Vorschulalter …

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 19,90*
    Artikel ist im Warenkorb
    Beate Heseker: Nährstoffe in Lebensmitteln, Buch

    Beate Heseker
    Nährstoffe in Lebensmitteln

    Das Standardwerk wurde komplett aktualisiert und erweitert. In dieser Neuauflage liefert die "Hesekertabelle" jetzt Angaben zu 38 Inhaltsstoffen von über 1800 Lebensmitteln des täglichen Verzehrs. Unter a…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 26,80*
    Artikel ist im Warenkorb
    Kamrul Hossain: Food Security Governance in the Arctic-Barents Region, Buch

    Kamrul Hossain
    Food Security Governance in the Arctic-Barents Region

    Food Security Governance in the Arctic-Barents Region provides a multidisciplinary perspective on the major food security and safety challenges faced in the Arctic region. The authors address existing gap…

    umgehend lieferbar, Bestand beim Lieferanten vorhanden
    Buch
    EUR 109,51*
    Artikel ist im Warenkorb
    Kunlun Huang: Safety Assessment of Genetically Modified Foods, Buch

    Kunlun Huang
    Safety Assessment of Genetically Modified Foods

    This book introduces readers to food safety assessment research on Genetically Modified Organisms (GMOs). As is broadly known, the main concerns about GM foods' adverse effects on health are the nutrients…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 175,23*
    Artikel ist im Warenkorb
    Hoda Jafarizadeh-Malmiri: Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives, Buch

    Hoda Jafarizadeh-Malmiri
    Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives

    This text focuses on the many benefits of the use of nanobiotechnology in the food industry. Each aspect of nanobiotechnology use is covered in depth, from food processing to packaging to safety and quali…

    innerhalb 1-2 Wochen
    Buch
    EUR 120,46*
    Artikel ist im Warenkorb
    Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.